032 25 00 11       088 760 3962
един проект на "СТРОЙКОЛУКС ООД"”

Жилищен комплекс ТРАКИЯ КАЗА – поредната перла в „Корона“-та

на най-големия инвеститор в жилищното строителство - фирма „СТРОЙКОЛУКС“ ООД!

Тази сграда е истински малък бутиков шедьовър!

Притежава чара и красотата, която всеки един тръгнал да търси своя дом желае! На фона на евтиното и масово застрояване в този най-бързо развиващ се район на Пловдив, „СТРОЙКОЛУКС“ прави решителна и смела крачка напред, предлагайки в този свой проект качеството, красотата и лукса, които другите нямат!

ЛОКАЦИЯ

ТРАКИЯ КАЗА се намира в самото сърце на жк. Тракия – в непосредствена близост до ТЦ „Форум“ и вече напълно завършения и изцяло продаден комплекс „ТРАКИЯ ПЛАЗА“ – също дело на фирма „СТРОЙКОЛУКС“! Тук са ситуирани училища, детски градини, спортни зали, магазини, както и единствената поликлиника в този район. Транспортната мрежа е много добре развита, осигуряваща бърз и лесен достъп до всички части на град Пловдив! виж карта

СТРОИТЕЛЕН ПРОЦЕС

Ние предлагаме преди всичко сигурност – всички наши проекти са завършени много преди обявения краен срок – до момента са построени и въведени в експлоатация сгради и комплекси с над 1400 апартамента! Предвиденият стротелен процес тук е само 13 месеца – от самото начало до въвеждането на сгадата в експлоатация – и той вече тече!

Проектът и строителството са изключително прецизни

– дело на водещи архитекти и доказали се фирми в този бранш! Осигурили сме пълна и детайлна информация на всички заинтересувани в нашия офис!

СПЕЦИФИКАЦИЯ

Спецификация

Жилищен комплекс „ТРАКИЯ КАЗА“ е разположен върху дворно място с площ 850 кв.м.. Самата жилищна сграда е разположена в самия център - с големи отстояния и много светлина!
-окачена многоцветна фасада – комбинация от цветове, които са истинска наслада и пленяват душата!
- дограма – цветна PVC, клас а, стъклопакет с аргон.
- тухли Winerberger
- графитна топлоизолация най-висок клас, система на Baumit.
- сградата е с 2 асансьора
- луксозни общи части, качествени блиндирани врати
- две отделни общи помещения за дет. колички и велосипеди
- контрол на достъпа в сградата – без допълнителни такси!

Жилищата в сградата


са с една или две спални, с правоъгълни форми. Просторни и светли стаи, осигуряващи уюта и комфорта, търсен от всички нас! Всички те притежават своята индивидуалност - това е причината всяко едно да е с индивидуална цена! Предвидени са гаражи и паркоместа за всеки апартамент! Вярваме че тук вие можете да откриете мечтания дом! А правилното решение днес прави живота ни по-сигурен, комфортен и щастлив утре – за нас и децата ни! Заповядайте и се запознайте с разпределенията и архитектурата на жилищата в Отдел „Продажби“

За тези, които желаят да закупят жилище

с кредит – цялостен или частичен, е осигурено 100% банково жилищно кредитиране при най-добри условия! Първоначалното одобрение и конфигурация са още на момента по време на огледите! Не е нужно да ходите по банки и да подавате купища документи, чакайки по една или две седмици. Осигурили сме мобилен банков консултант – при това безплатно и неангажиращо! Докато свърши огледа, който няма да ви отнеме повече от 15 минути, вие вече ще знаете всичко!
Очакваме ви с усмивка – екипът на „СТРОЙКОЛУКС“ ООД.

Реализирани проекти на "Стройколукс" ООД:

Продажби:

Йорданка Даянова - 088 760 3962

email: stroikolux@abv.bg

За контакти с агенции: 032 25 00 11,
Офис - гр.Пловдив, ул. „Петър Ченков” 27

Брокер: Димитров - 0878 58 11 22